2010. december 8., szerda

Szépségeim:-)

 Sajnos a gyerekeim (Csongor és Lili) tüszős mandulagyulladást kaptak, és három hétig benne is voltak, nem akart megszűnni ez a fránya betegség. Mára már szerencsére csak egy kevés köhögés maradt, így mehetnek oviba. (Már nagyon várták, hogy a többiekkel játszhassanak.:-)
Ez idő alatt sajnos nem volt arra időm, hogy a blogokat látogassam. Szépen lassan azért mindenkihez el fogok látogatni. Már nagyon kíváncsi vagyok, ki milyen szépségeket alkotott. :-)
Az elmúlt hetek termését hoztam. A legelsőt tegnap készítettem. Megkaptam a swarovski szállítmányom, és azonnal neki is láttam. Imádom ezt az emerald színű kristályt!!! :-) A zafírkék rivolik már régóta heverésztek a gyöngyök között, szerintem mos megtalálták a nekik való társaságot. :-) A láncot természetesen nem tegnap készítettem, mert annak sok idő kell.
A medál és a fülbevaló Szilu Atlantisz mintája nyomán készült. Köszönöm!!!






 Topáz, sötét topáz és padparadis<--na, ezt most nem tudom, hogy kell helyesen leírni---színű kristályokból készítettem a következő szettet. A bogyót imádom!!! Egy gömb, és más semmi, de mégis annyira mutatós!!! Az egész szett titka: a nemes egyszerűség és a minőségi alapanyag. Nálam ez nagyon bejön. :-)
 Természetesen Grétát is készítettem. :-) A karkötőn az a liliomos t-kapocs imádni való! Köszi Réka!!!!!! :-)



 Piramid gyöngyökből  készült ez a türkiz fülbevaló. Magdi és Mézesmama köszönöm szépen a segítségeteket!!! :-)

Biloba minta nyomán készült ez a medál. Nagyon tetszik ez a stílus, de még eddig nem volt olyan, hogy a mintát maradéktalanul el tudtam volna készíteni. A szemszámok nálam valahogy mindig máshogy alakulnak. De ez nem baj. Úgyis egyedi minden darab.:D

 Amidala medál. Minta: Maya. Köszönöm szépen!!!! :-)

És legvégül egy másik piramid-os szett. Valójában ez készült az eredeti minta alapján. A türkiz fülbevalót már (megint:) a saját fejem után készítettem....

20 megjegyzés:

  1. Ennyi szépség láttán egy biztos, nem voltál tétlen. Mindegyik, egytől egyig fantasztikus munka! Az én kedvencem a topáz bogyó ... vagy ... inkább a grétás szett ... vagy inkább a türkiz fülbevaló ... vagyis hát nehéz választani :)))

    VálaszTörlés
  2. Örülök,hogy jobban vannak a gyerekek,mi is elég sokat betegeskedünk,ezért gondolom milyen időszakon vagytok túl!Hát én nem tudnék választani,vagy lehet mégis:)))
    Gyönyörűségesek:)

    VálaszTörlés
  3. Fő a gyerkőcök egészsége! Örülök, hogy jobban vannak :)
    Az alkotásaid viszont frenetikusak! Mind oly gyönyörséges!!!

    VálaszTörlés
  4. Mindegyik egy gyönyörűség...azt a módosított
    piramid füli megoldást szívesen "elsajátítanám"..
    hi..hi..hi

    VálaszTörlés
  5. Ez igen Kriszti, mennyi gyönyörű ékszert készítettél!!! A horgolt nyakláncod fantasztikusan szép, csodás színekből raktad össze!! A türkiz fülbevaló, mert imádom ezt a szint szintén nagyon szuper!! És természetesen mindegyik nagyon csodás. Örülök, hogy a gyerekek már jobban vannak!!

    VálaszTörlés
  6. Örülök,hogy a gyerekeid jobban lettek és már túl vagytok a nehezén!
    Az ékszereid,egytől egyig,mind káprázatos.Ha választanom kéne,(nem igazán menne a dolog),akkor a Grétát kérném:)))).Elvarázsolt ez a medál.

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörűségeket alkottál!Mindegyik annyira szépséges!
    De az egészben a legszebb, hogy a gyermekeid végre jól vannak!

    VálaszTörlés
  8. Beautiful beadwork!!!!!!! pretty colors!!!

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy meggyógyultak a gyerkőcök. Nagyon gratulálok a sok szépséges alkotáshoz, nem semmi mennyi gyönyörű ékszert készítettél.

    VálaszTörlés
  10. una coleccion maravillosa, y me gustan todos no sabria que elegir, es realmente bonito todo

    VálaszTörlés
  11. Ezek csodálatosak! Mind nekem való, a szájam íze...

    VálaszTörlés
  12. Hűűűű, mennyi gyönyörűség!!!! Azt hiszem, hogy hosszú fülcsi és a gömbös nyaki
    a kedvencem!!! :-) Örülök, hogy jobban
    vannak a gyerekek, vigyázzatok magatokra! :-)

    VálaszTörlés
  13. Ennyi gyönyörűség!!Látom azért volt min levezetni a feszültséget,két beteg kisgyerek nagy kihívás és rengeteg türelem is!Örülök hogy meggyógyúltak!!!Vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés
  14. Az emerald színű szetted egyszerűen csodaszép. Imádom a színét, és a horgolásod is gyönyörűséges. A másik nagy kedvencem a piramid gyöngyökből készült füli. Egyszerű, de mégis mutatós lehet! :) Alíz

    VálaszTörlés
  15. Örülök, hogy a gyerekek már jól vannak!!!
    Ami az ékszereket illeti, mennyiség és szépség tekintetében egyaránt lenyűgözőek!!!
    Nehéz lenne választani! Gyönyörűszép mindegyik!!!
    :-)))

    VálaszTörlés
  16. Gyönyörűséges mindegyik....!
    Sajnos a gyerekek mindenféle betegséget haza hoznak az oviból....örülök,hogy meggyógyultak....és már Te is nagyon hiányoztál!

    VálaszTörlés