2010. december 8., szerda

Szépségeim:-)

 Sajnos a gyerekeim (Csongor és Lili) tüszős mandulagyulladást kaptak, és három hétig benne is voltak, nem akart megszűnni ez a fránya betegség. Mára már szerencsére csak egy kevés köhögés maradt, így mehetnek oviba. (Már nagyon várták, hogy a többiekkel játszhassanak.:-)
Ez idő alatt sajnos nem volt arra időm, hogy a blogokat látogassam. Szépen lassan azért mindenkihez el fogok látogatni. Már nagyon kíváncsi vagyok, ki milyen szépségeket alkotott. :-)
Az elmúlt hetek termését hoztam. A legelsőt tegnap készítettem. Megkaptam a swarovski szállítmányom, és azonnal neki is láttam. Imádom ezt az emerald színű kristályt!!! :-) A zafírkék rivolik már régóta heverésztek a gyöngyök között, szerintem mos megtalálták a nekik való társaságot. :-) A láncot természetesen nem tegnap készítettem, mert annak sok idő kell.
A medál és a fülbevaló Szilu Atlantisz mintája nyomán készült. Köszönöm!!!


 Topáz, sötét topáz és padparadis<--na, ezt most nem tudom, hogy kell helyesen leírni---színű kristályokból készítettem a következő szettet. A bogyót imádom!!! Egy gömb, és más semmi, de mégis annyira mutatós!!! Az egész szett titka: a nemes egyszerűség és a minőségi alapanyag. Nálam ez nagyon bejön. :-)
 Természetesen Grétát is készítettem. :-) A karkötőn az a liliomos t-kapocs imádni való! Köszi Réka!!!!!! :-) Piramid gyöngyökből  készült ez a türkiz fülbevaló. Magdi és Mézesmama köszönöm szépen a segítségeteket!!! :-)

Biloba minta nyomán készült ez a medál. Nagyon tetszik ez a stílus, de még eddig nem volt olyan, hogy a mintát maradéktalanul el tudtam volna készíteni. A szemszámok nálam valahogy mindig máshogy alakulnak. De ez nem baj. Úgyis egyedi minden darab.:D

 Amidala medál. Minta: Maya. Köszönöm szépen!!!! :-)

És legvégül egy másik piramid-os szett. Valójában ez készült az eredeti minta alapján. A türkiz fülbevalót már (megint:) a saját fejem után készítettem....

20 megjegyzés:

 1. Ennyi szépség láttán egy biztos, nem voltál tétlen. Mindegyik, egytől egyig fantasztikus munka! Az én kedvencem a topáz bogyó ... vagy ... inkább a grétás szett ... vagy inkább a türkiz fülbevaló ... vagyis hát nehéz választani :)))

  VálaszTörlés
 2. Örülök,hogy jobban vannak a gyerekek,mi is elég sokat betegeskedünk,ezért gondolom milyen időszakon vagytok túl!Hát én nem tudnék választani,vagy lehet mégis:)))
  Gyönyörűségesek:)

  VálaszTörlés
 3. Fő a gyerkőcök egészsége! Örülök, hogy jobban vannak :)
  Az alkotásaid viszont frenetikusak! Mind oly gyönyörséges!!!

  VálaszTörlés
 4. Mindegyik egy gyönyörűség...azt a módosított
  piramid füli megoldást szívesen "elsajátítanám"..
  hi..hi..hi

  VálaszTörlés
 5. Ez igen Kriszti, mennyi gyönyörű ékszert készítettél!!! A horgolt nyakláncod fantasztikusan szép, csodás színekből raktad össze!! A türkiz fülbevaló, mert imádom ezt a szint szintén nagyon szuper!! És természetesen mindegyik nagyon csodás. Örülök, hogy a gyerekek már jobban vannak!!

  VálaszTörlés
 6. Örülök,hogy a gyerekeid jobban lettek és már túl vagytok a nehezén!
  Az ékszereid,egytől egyig,mind káprázatos.Ha választanom kéne,(nem igazán menne a dolog),akkor a Grétát kérném:)))).Elvarázsolt ez a medál.

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörűségeket alkottál!Mindegyik annyira szépséges!
  De az egészben a legszebb, hogy a gyermekeid végre jól vannak!

  VálaszTörlés
 8. Beautiful beadwork!!!!!!! pretty colors!!!

  VálaszTörlés
 9. szép, tetszik a színe!!!!! Ross

  VálaszTörlés
 10. Örülök, hogy meggyógyultak a gyerkőcök. Nagyon gratulálok a sok szépséges alkotáshoz, nem semmi mennyi gyönyörű ékszert készítettél.

  VálaszTörlés
 11. una coleccion maravillosa, y me gustan todos no sabria que elegir, es realmente bonito todo

  VálaszTörlés
 12. Ezek csodálatosak! Mind nekem való, a szájam íze...

  VálaszTörlés
 13. Hűűűű, mennyi gyönyörűség!!!! Azt hiszem, hogy hosszú fülcsi és a gömbös nyaki
  a kedvencem!!! :-) Örülök, hogy jobban
  vannak a gyerekek, vigyázzatok magatokra! :-)

  VálaszTörlés
 14. Ennyi gyönyörűség!!Látom azért volt min levezetni a feszültséget,két beteg kisgyerek nagy kihívás és rengeteg türelem is!Örülök hogy meggyógyúltak!!!Vigyázzatok magatokra!

  VálaszTörlés
 15. Az emerald színű szetted egyszerűen csodaszép. Imádom a színét, és a horgolásod is gyönyörűséges. A másik nagy kedvencem a piramid gyöngyökből készült füli. Egyszerű, de mégis mutatós lehet! :) Alíz

  VálaszTörlés
 16. Örülök, hogy a gyerekek már jól vannak!!!
  Ami az ékszereket illeti, mennyiség és szépség tekintetében egyaránt lenyűgözőek!!!
  Nehéz lenne választani! Gyönyörűszép mindegyik!!!
  :-)))

  VálaszTörlés
 17. Gyönyörűséges mindegyik....!
  Sajnos a gyerekek mindenféle betegséget haza hoznak az oviból....örülök,hogy meggyógyultak....és már Te is nagyon hiányoztál!

  VálaszTörlés