2010. december 14., kedd

Zug ajándékom Krisztától :-)

Jelentkeztem a Zug Karácsonyi Játékra, melynek lényege, hogy mindenki kap egy társat, akinek karácsonyi ajándékot készít. Mindenki csak azt tudja, hogy kinek készít, azt viszont nem, hogy kitől fog kapni. Így egy titkokkal és várakozásokkal teli csodálatos karácsonyi készülődésnek lehettem részese. :-)
Dél múltával csengetett a postás. Egy párnázott borítékot hozott, egy ismeretlen névvel a tetején. Izgatottan kibontottam, és amint megláttam a gyönyörű  ékszereket, azonnal tudtam, hogy  kitől kaptam. Az ékszer az általam oly sokszor megcsodált stílusban,  mesterien megkomponált színekben lett elkészítve. Igazi remekművet tarthattam a kezemben. Én lettem az a szerencsés, aki Krisztától (kriszdesign)kaphatott ajándékot.:D
 Ezt a csodaszép fukszia-arany-fekete színű szettet kaptam tőle. Annyira szép, hogy szavakba nem is tudom önteni, mennyire tetszik!!! Nagyon mutatós darab, büszkén fogom viselni! :-)
Kedves Kriszta, köszönöm szépen!!!!!!!!
 Hétfőn én is feladtam az ajándékomat, szerintem (remélem) ma meg is fog érkezni. Ilyenkor mindig nagyon izgulok, hogy megérkezik-e, és tetszeni fog-e? De szerintem ezzel mindenki hasonlóan van. :-)

Kedves Juci, köszönöm szépen, hogy kitaláltad ezt a csodálatos játékot, mellyel oly sokunknak ajándékoztál örömet! :-)Ezennel minden kedves barátomnak és ismerősömnek, vagy ismeretlen ismerőseimnek kívánok kellemes Karácsonyt, és nagyon boldog új évet!!! :-)


7 megjegyzés: