2011. április 11., hétfő

Tündérrózsa

Sokáig idegenkedtem a szívecskéktől. Ennek pedig a legfőbb oka az volt, hogy nem tudtam mit kezdeni velük. Nem volt mintám sem hozzájuk. Aztán egyszer csak rávettem magam, hogy mégis ki kellene próbálni,  és ezt a tündérrózsát sikerült elkészítenem. Nem túl bonyolult, de igényli a precízséget a fűzése. Szépen áll, nem nyeglik semerre, csillog-villog, nagyon mutatós, szerethető darab. Ha valakinek van kedve elkészíteni, mellékelek hozzá mintát is. :-)

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Valahogy én is úgy vagyok a szívecskékkel, mint eddig Te! Lehet hogy ez a szépség töri meg a jeget nálam is? Tényleg nagyon szerethető!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom RaMary-hez, épp a napokban kezdtem szemezni ezekkel a szívecskékkel, de még igazán szép mintát nem találtam hozzá.
    Én szeretném ezt a mintát, ha lehet ... :)

    VálaszTörlés
  3. Valóban olyan mint egy mesebeli tündér rózsa!

    VálaszTörlés
  4. Szép lett!! Nekem nem igazán állnak úgy ezek a szívecskék, ahogy szeretném! Én is szeretném a mintát, ha nem gond!!

    VálaszTörlés
  5. Hát szerintem szuper lett, úgyhogy kár volt idegenkedni tőlük! Gyere játszani a blogomra, ha van kedved! :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Kriszta!

    Gyönyörű lett! Gratulálok! Amennyiben van rá mód, nagyon szeretném a mintát! Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Kriszta!
    Már több mint 1,5 éve megfertőztek engem is a gyöngyök, de ezt a gyönyörű tündérrózsát csak most fedeztem fel a blogodon. Én csak egy másik szivecskés mintát ismertem eddig, de mindíg izgatott, hogy hogyan lehetne a közepébe rivolit varázsolni, hát neked sikerült megvalósítanod! Nagyon szép lett és nagyon ügyes vagy. Szeretném megfűzni én is, de magamtól nem tudok rájönni fűzésére. Ezért ha lehetséges szeretném tőled elkérni a mintáját. Köszönöm szépen, és további sok kreatív alkotó munkát kívánok!

    VálaszTörlés