2011. május 30., hétfő

Tanfolyami tananyag

Most szombaton (azaz június 4-én) 10 órától a békéscsabai Várjátékban (Univerzál 1. emelete) ismét haladó gyöngytanfolyam lesz, melyen a tananyag a képen látható kis gyöngybogyó és a Dupla virágos gyöngybogyó lesz.
A szükséges hozzávalók a következők:

6 mm csiszolt: 30 db
3 mm csiszolt vagy préselt kerek gyöngy A szín: 60 db
                                                              B szín: 45 db
11/0 kása
15/0 kása
20 mm fagolyó
0,16-os damil
Ha valaki csak a kis bogyót szeretné elkészíteni, akkor elegendő 3 mm csiszolt vagy préseltből 30 db, 15/0 kása és 10 mm-es fagolyó.

Természetesen a helyszínen minden kellék beszerezhető. :-)

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok a Várjátékos lányok nevében is:

Kriszta

2011. május 2., hétfő

Porcelánrózsa, tündérrózsa és peonia torta... majdnem minden, amit még nem mutattam :-)


 Szeretem a szívecskéket!!! Szerintem nagyon szép ékszereket lehet belőlük készíteni. Az előző tündérrózsáim alapján,  most nagyobb méretben is készítettem. Ez is úgy áll, ahogy kell, nem nyeglik semerre, csillog-villog, kellemes viselet. A mintát már régebben megígértem, nem is felejtettem el, hamarosan meg lesz! :-) (Már megint kifogytam a szívecskékből!!!!!! :D)
 Porcelánrózsám szettben. A kis bogyókákban az alsó és felső piros csiszit ki fogom cserélni matt fukszia swarira. Úgy lesz az igazi. :-)
Hétvégi tortám. Lille kis barátnőjének a szülinapi zsúrjára készült. Tejszínes csokikrém, és málnakrém volt a tölteléke. Mindenkinek nagyon ízlett, még aznap el is fogyott az egész. :-)