2011. február 28., hétfő

Zorka





Legelőször a medált készítettem el, majd úgy gondoltam, hogy kellene hozzá fülbevaló is. Ahogy haladtam vele, láttam, hogy kívánkozik még hozzá karkötő és gyűrű is, hogy teljes legyen a szett. :-) Kicsit lassan készült, mert elég sok hozzávalót kíván, és menet közben el is fogytak, ezért újra be kellett szereznem. Amikor kötnek a színek, nagyon nehéz dolga van az egyszerű vásárlónak. Nálam sem volt ez másképp. Öt helyről rendeltem/vásároltam, mire újra meglett minden. De most már kész van, és csak ez a lényeg.
A szettet barátnőm kislányáról neveztem el.  :-)
A minta hamarosan a Centperlesen.

2011. február 25., péntek

Virágeső ismét, és Flower Power

Virágesőt készítgettem az elmúlt napokban. Itt van a következő adag. Igaz, még nincs összeállítva, de azért  megmutatom őket. Szerintem nagyon aranyosak. A füli már elkészült, sőt fel is avattam. :D Tervben van még egy karkötő és egy hosszabb lánc. A Flower Power már régen a várólistámon volt. Szerintem jól megfér majd a bogyókkal egy láncon. :-)
Ismét nagy köszönet illeti Ildit a mintáért! És persze a Flower Power kitalálójának is köszönöm szépen! :-)


2011. február 24., csütörtök

Virágeső és Muriel's set

 Nagyon szeretem Ildi Virágeső bogyóját! Mostanában elég sokat fűztem belőle. Amit most mutatok, az csak egy része. Holnap majd fotózok, és megmutatom a többit is. :-)


Készítettem egy Muriel's set-et más színösszeállításban is. :-)